Rıza Çalımbay: Galatasaray'dan Puan Almaya Geldik

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, pazar günü Galatasaray'ın kendileri karşısında şampiyonluk maçına çıkacağını ancak kendilerinin...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, pazar günü Galatasaray'ın kendileri karşısında şampiyonluk maçına çıkacağını ancak kendilerinin bu maçtan puan almaya çalışacaklarını söyledi.

Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a erken gelen Sivas ekibi, akşam saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

ÇALIMBAY: PUAN ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Pazar günü Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmada puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Bu maç gerçekten de çok zor olacak. Rakibimiz bu maçı bütün bir yılın maçı gibi görüyor. Kazandıkları takdirde kendi saha ve seyircileri önünde şampiyonluk turu atacaklar. Biz de buraya puan ya da puanlar almaya geldik. Tabiki böylesine bir atmosferde oynamanın zor olduğunu biliyoruz. Taraftar ve futbolcu bütünleşerek iyi bir atmosfer ortaya koyarlar. Biz buna da hazırlıklıyız. Rakibin çok iyi bir kadrosu var. Biz de elimizden geleni yapacağız."

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın karşılaşmayı şampiyonluk maçı olarak görse de Sivasspor olarak kendi işlerine baktıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: