Rize Belediyesinin Çalışmaları

RİZE (AA) - Rize Belediyesi, Rize Kalesi'ne çıkan yolda, havaların ısınmasıyla yürütülen asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Rize Belediyesi, Rize Kalesi'ne çıkan yolda, havaların ısınmasıyla yürütülen asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde takip eden Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize'nin turizm alanlarından biri olan Rize Kalesi'nin yolunun ile yakışmayan bir görüntüye sahip olduğunu belirtti. Gördükleri eksikleri giderme yolunda çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kasap, "Havaların ısınmasıyla Rize Kale'mize çıkan yolun asfaltlama çalışmasına başladık. Rize Belediyesi olarak bu gibi yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: