Rize Emniyeti 'Plaka Tahsis Sistemi'ni devreye soktu

Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, kurumun resmi sitesi olan www.rize.pol.tr internet adresinde 'Plaka Tahsis...

Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, kurumun resmi sitesi olan www.rize.pol.tr internet adresinde 'Plaka Tahsis Sistemi'ni devreye soktuklarını söyledi. Yenice, “Plaka sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız internet adresimize girerek seçtikleri plakaları önceden rezerve edebilecek.” dedi.
Rizelilerin İl Emniyet Müdürlüğü'nün faaliyetleri ve müdürlük hakkında bilmek istedikleri birçok konuyu www.rize.pol.tr internet adresinden öğrenebileceklerini belirten Hüseyin Yenice, "Trafik uygulamaları, polislik müracaatları için aranan şartlar, otopark ve çekici ücretleri gibi öğrenmek istedikleri birçok konu hakkında sitemizi takip etmeleri kendileri için yararlı olacaktır.” açıklamasında bulundu.
Vatandaşın kendilerine ulaşması adına kitle iletişim araçlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Yenice, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İnternet adresimizi şu ana kadar 70 bini aşkın kişi tıkladı. Bu sayı gün geçtikçe daha da artmakta. Vatandaşımızı Trafik Şube Müdürlüğümüze kadar yormamak adına Plaka Tahsis Sitemini devreye soktuk. Plaka almak isteyen vatandaşlarımız sitemizden seçtikleri plakaları önceden rezerve edebilecek. Sisteme tıklayan kişiler, henüz tahsis edilmemiş yüzlerce yeni plaka numarası arasından seçtikleri plakanın üzerlerine tıklayarak karşılarına çıkan kutucuktaki kimlik numarası, ad-soyad, baba adı, doğum tarihi ve doğum yerlerini doldurarak plaka için rezervasyon yaptırabilirler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz