Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gülal: "2011-2012 Döneminde 10 Bin 700 Kişiyeçeşitli Alanlarda Kurs Verdik"

Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bahri Gülal, 2011-2012 döneminde 10 bin 700 kişiye kurs verdiklerini söyledi.

Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bahri Gülal, 2011-2012 döneminde 10 bin 700 kişiye kurs verdiklerini söyledi.

Gülal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz döneminde öğrencilere yönelik gitar, bağlama, org ve keman gibi gençlerin ilgi gösterdiği kurslar açtıklarını belirterek, "Geçlerimizin bedenen ve ruhen gelişimlerine katkı sağlayacak yaz dönemi kurslarına ağırlık veriyoruz"dedi.

Önümüzdeki yıl itibari ile daha fazla alanda kurs açmayı planladıklarını ifade eden Gülal, "Kurslara yoğun talep oluyor. Her yaş grubundan insanlar bir hobi veya meslek edinmek için kurslarımıza kayıt yaptırıyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak çeşitli alan çalışmaları yaparak kurs sayısını ve çeşitliliğini artırmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı broşür ve afişlerle duyurmaya gayret ediyoruz. Amacımız her yıl daha yeni ve güzel çalışmalara imza atmak.

Reklam
Reklam

2011-2012 döneminde 10 bin 700 kişiye çeşitli alanlarda kurs verdik. Geçen yıl açtığımız kurslarda başarılı sonuçlar elde ettik. Bundan sonra da güzel sonuçların ortaya çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz