Rize İl Jandarma Alay Komutanı Talu'dan Rize Belediyesi'ne Veda Ziyareti

Rize'de 2009 yılı Ağustos ayından itibaren İl Jandarma Alay Komutanı görevini yürüten Albay Turhan Talu,...

Rize'de 2009 yılı Ağustos ayından itibaren İl Jandarma Alay Komutanı görevini yürüten Albay Turhan Talu, Rize Belediyesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Rize ve Rizeliler ile çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve Rize'den mutlu bir şekilde ayrıldığını belirten Talu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Belediye Başkanı Halil Bakırcı da ziyarette yaptığı açıklamada “İl Jandarma Komutanımız olarak Rize ile ilgili tüm sorunlarımıza kapılarını açan, Rize’ nin her sorununda Rize ile birlikte olan, Albay Turhan Talu’ ya görevde bulundukları süre içerisinde göstermiş oldukları üstün başarı, işbirliği ve sorumlu hizmet anlayışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Rize İl Jandarma Komutanı Alb. Turhan Talu, ziyaretin sonunda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ ya Jandarma komutanlığı'na ait şapka hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: