Rize İl Jandarma Komutanı Albay Talu'dan Veda Ziyareti

Rize İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Rize İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na veda ziyaretinde bulundu.

Albay Talu, Sütlüoğlu'nu makamında ziyaretinde yaptığı konuşmada, Rize'deki 3 yıllık görev süresini tamamladığını anlatarak, "Ağustos ayının ilk haftalarında Rizeli hemşehrilerime veda edeceğim. Şehrimizin, halkımızın asayiş ve huzurunun temini noktasında büyük bir dayanışma, sevgi ve saygı çerçevesinde çalıştık" dedi.

Sütlüoğlu ise Talu'ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, "Başarılar bizim için iftihar vesilesidir. Rize'de halkla bütünleşen, sevilen ve sayılan farklı bir yöneticilik sergilediniz. Halkımızın ve biz yöneticilerin arzu edilen bir komutanı oldunuz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmalar sonrası Albay Turhan Talu, Sütlüoğlu'na jandarma komutanlığının şapkasını hediye etti. Sütlüoğlu da Talu'ya, ÇAYKUR logosu olan bardak takımı hediye etti.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: