Rize Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan: "Kimse Beni Görevimden Almadı"

Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, "Kimse beni görevimden almadı" dedi.

Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan, "Kimse beni görevimden almadı" dedi.

Turan, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bugüne kadar çeşitli entrikalarla karşılaştığını iddia ederek, "Beni kimse hırsızlıkla suçlayamaz" diye konuştu.

Odada yıllarca başkan vekilliği yaptığını ifade eden Turan, şunları söyledi:

"Seçildiğim günden bugüne kadar hakkımda olmadık iddialarda bulundular. Bin 35 üyeyi sildim ve silmek zorundaydım. Sildiğim üyeler İyidere ve Derepazarı'ndan. İlçede esnaf odaları varsa oradan üye almamız yasal değil. Ben de bunun gereğini yaptım. 28 Şubat 2010'da seçildim ve seçildiğim günden beri rakibim ve yandaşları benimle uğraşmakta. Yönetimimde olan Sultan Dinç başkan vekili olmak istedi. Ancak bir rakibi daha çıkınca 5'e 5 oy aldılar. Aralarında anlaşmalarını, belli sürelerde görevi yapmalarını istedim. Yine anlaşamayınca odada daha eski görev yapan arkadaştan yana oy kullandım ve o kazandı."

Reklam
Reklam

Bazı gazetelerde görevden alındığı hakkında yazı yazıldığını ifade eden Turan, "Yerimdeyim ve hiçbir yere gitmedim. Bakanlık müfettişi benim 7 aylık taksi esnafı olduğumu belirtmiş. Bunlar şikayetler üzerine oluyor. Ben de bunu ispat ettim ve 1977'den beri taksi mükellefiyim. Uğraşacak başka yerler arasınlar. Kimse beni görevimden almadı" dedi.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: