Rize Ticaret Borsası Seçimlerine Doğru

Rizeli iş adamı Mehmet Karaca, Rize Ticaret Borsası seçimlerinde başkanlık için aday olduğunu söyledi.

Rizeli iş adamı Mehmet Karaca, Rize Ticaret Borsası seçimlerinde başkanlık için aday olduğunu söyledi.

Karaca, düzenlediği basın toplantısında, borsa seçimlerinin 10 Mayıs'ta yapılacağını anımsatarak, "Yapılan çalışmaları saygıyla karşılıyoruz. Kurumun daha iyi noktalara gelebilmesi için herkes üzerine düşen görevi yerine getirme gayreti içindedir ancak asıl mesele tüm sektörün ve paydaşlarının sorunlarını çözebilme yeteneğini ortaya koymaktır. Bir türlü sorunlar giderilememiştir. Bu sorunlar yıllardır konuşulmasına rağmen aynı noktada durmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Sorunların ortadan kaldırılması için göreve talip olduklarını ifade eden Karaca, "Geçmişin tecrübelerinden yararlanarak deneyimli kadromuzla bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Doğru zeminde, doğru kişilerle bu sorunu çözeceğimize yürekten inanıyorum. Çünkü tüm taraflar sorunun ciddi olduğunun farkında ve ortadan kalkmasını istemektedir" diye konuştu.

Karaca, görev almaları halinde şahıslara bağlı kalmayacaklarını, kurumsal yapının güçlendirileceğini kaydetti.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: