Rize Valisi Çakır, Aday Memurların Eğitim Programına Katıldı

Rize Valisi Nurullah Çakır, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) başarılı olup, Aralık 2011 tarihinde Rize Valiliği'nde göreve başlayan 20 aday

Rize Valisi Nurullah Çakır, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) başarılı olup, Aralık 2011 tarihinde Rize Valiliği'nde göreve başlayan 20 aday memur için düzenlenen eğitim programına katıldı.

Aday memurlarla tanışarak sohbet eden Vali Çakır, "Görev yaptığınız birimlerde vatandaşlara karşı her zaman güler yüzlü olmalısınız. Ayrıca devletin şeffaflık ilkesine daima riayet etmelisiniz" dedi.

Aday memurlara, yeteneklerini kullanarak yeni projeler hazırlamalarını öğütleyen Vali Çakır, "Sizlerin hazırlayacağı bu projelerle yerelde çalıştığınız birimler, genelde ise Türkiye güçlenmiş olacaktır. Mücadeleci bir çağda yaşıyoruz. Rekabetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde Türkiye'nin, sürekli düşünen, üreten ve dinamik işgücüne ihtiyacı var. Bu yüzden seminer, kurs ve benzeri eğitim programlarına katılarak kendinizi yetiştirmelisiniz" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Çakır, programdan sonra, aday memurlara Rize'nin yöresel tatlılarından pepeçura ikram etti.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: