Rize Valisi Çakır, MÜSİAD Rize Şubesi'ni Ziyaret Etti

Rize Valisi Nurullah Çakır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'ni ziyaret etti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi'ni ziyaret etti.

Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın ülkede ve Rize'de etkin sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini belirterek, "MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. MÜSİAD Rize'de çok farklı ve başarılı çalışmalar yapıyor" dedi.

MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın gelecek ay Rize'de yapılacağını anımsatan Çakır, "Toplantı, Rize'nin tanıtımı için çok önemli. Rize Valiliği olarak organizasyona her türlü destek ve katkıyı sağlayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ise Vali Çakır'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı 24-25 Mayıs'ta Rize'de yapılacak. Ülkemizin önde gelen 500 iş adamı Rize'ye gelecek. Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber bu büyük organizasyona kilitlenmiş durumdayız. Hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

Muhabir: Fikret Delal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: