Rize Valisi Hacımüftüoğlu, vurulan öğrenciyi ziyaret etti

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu ve Rize Üniversitesi Rektörü Prof....

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu ve Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, silahla vurularak yaralanan üniversite öğrencisini hastanede ziyaret etti.
Vali Hacımüftüoğlu, geçtiğimiz ay Derepazarı ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Rize Üniversitesi Turgut Kıran Denizcilik Yüksek Okulu öğrencisi Mehmet Adaş’a tedavi gördüğü Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Hacımüftüoğlu ve beraberindeki öğrenci ile bir süre sohbet ettikten sonra yanlarında getirdikleri dizüstü bilgisayarı Adaş’a hediye etti. Hacımüftüoğlu ayrıca Adaş ve ailesinin Rize’deki ihtiyaçlarının karşılanması için ilgili birimlere talimat verdi.
29 Mayıs gecesi Rize’nin Derepazarı ilçesindeki balıkçı barınaklarında silahlı saldırıya uğrayan Adaş, 15 gün boyunca Trabzon Numune Hastanesin yoğun bakım servisinde tedavi görmüş ve sonra Rize’ye sevk edilmişti. Omuriliğinden aldığı yara nedeni ile henüz yürüyemeyen Adaş’ın fizik tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz