Rize'de Bölge İlahiyat Fakültesi Dekanları Toplantısı Yapıldı

Rize bölge ilahiyat fakültesi dekanları toplantısı yapıldı. İlahiyat Fakültesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yüksek Öğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr.

Rize bölge ilahiyat fakültesi dekanları toplantısı yapıldı. İlahiyat Fakültesi'nin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yüksek Öğretim Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hatiboğlu başkanlık etti. Toplantıda, ilahiyat fakültelerindeki hazırlık sınıflarının mevcut yapısı ve çeşitlilikleri olmak üzere pedagojik formasyon, ilahiyat fakültelerindeki isim ve program çeşitlilikleri, ilahiyat fakültelerine YGS yerine LYS ile öğrenci alınması, ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği bölümlerinin durumu gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi ve Iğdır Üniversitesi ilahiyat fakültelerinin dekanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz