Rize’de, 'Altın Çocuklar Yarışıyor' sınavının ödülleri törenle verildi

Rize’de, Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu ve Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu organizasyonunda ikincisi...

Rize’de, Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu ve Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulu organizasyonunda ikincisi yapılan “Altın Çocuklar Yarışıyor” sınavında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Baki Kesicioğlu ve Halil Pehlivan, Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü Şaban Erdem, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Tören öncesi konuşan Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Akgül, Şahika Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan okulların, Rize’nin eğitimine büyük katkılar sağladığını söyledi. Okullarının, ulusal ve uluslar arası eğitim projelerinde devamlı yer aldığını ifade eden Akgül, “Bu projelerde elde ettiğimiz derecelerle ilimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz ve eğitim alanında başarıyla temsil ediyoruz. İlimiz İlköğretim Okulları 5’inci sınıf öğrencileri arasında yapılan “Altın Çocuklar Yarışıyor” sınavının ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İl genelindeki 104 okuldan bin 593 öğrencinin katıldığı sınavlarda öğrencilerimize Türkçe, matematik, fen bilgisi ve sosyal bilimler branşlarından sorular yöneltildi. Öğrencilerimiz sınavlarda oldukça başarılı bir performans gösterdi. Şahika Eğitim Kurumları olarak bu tür organizasyonlarla ilin eğitimine büyük katkı yapıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından, sınavlarda başarılı olan 135 öğrenciye başarı belgeleri verildi. Ayrıca 15 öğretmen ve 15 okul müdürüne de plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: