Rize'de Basın Mensupları İngilizce Öğreniyor

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’nin düzenlemiş olduğu eğitim programları kapsamında Rize’deki basın mensupları İngilizce eğitimi...

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği’nin düzenlemiş olduğu eğitim programları kapsamında Rize’deki basın mensupları İngilizce eğitimi alıyor.

Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği, Rize’de görev yapan basın mensuplarına yönelik düzenlediği eğitim faaliyetlerine bir tanesini daha ekledi. Rizeli basın çalışanları, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Rize Gazeteciler Muhabirler Derneği iş birliği ile Rize Basın Merkezi’nde düzenlenen İngilizce kursunda eğitim görüyor.

İngilizce Öğretmeni Hande Ekşi tarafından verilen derslere çok sayıda basın çalışanı katılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, “Meslektaşlarımızın halkımıza en iyi ve en doğru bilgileri ulaştırması için eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz. Amacımız ilimizde görev yapan basın çalışanlarının en üst düzeydeki bilgi donanımına ulaşmasıdır. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Açtığımız İngilizce kursunda istediğimiz başarı seviyesine ulaştık. Eğitim programlarımız farklı alanlarda açacağımız yeni kurslarla sürecektir. Bu kurslarımız tamamen ücretsizdir. Bize destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezimize ve değerli öğretmenimiz Hande Ekşi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: