Rize'de Döviz Bürosundan Hırsızlık

RİZE (AA) -  Ardeşen ilçesinde döviz bürosu sahibini darp eden kişiler, burada para bulamayınca darp ettikleri kişinin çantasındaki parayı alarak kaçtı.

Ardeşen ilçesinde döviz bürosu sahibini darp eden kişiler, burada para bulamayınca darp ettikleri kişinin çantasındaki parayı alarak kaçtı. Merkez Mahallesi'nde sabah saatlerinde ortağı ile işlettiği döviz bürosunu açan Sündüz Baştopçu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kafasına sert cisimle vurulması sonucu etkisiz hale getirildi. Döviz bürosundaki kasanın boş olduğunu gören bu kişiler, Baştopçu'nun çantasında bulunan bir miktar döviz, cep telefonu ve bazı eşyalarını alarak kaçtı. Ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan Baştopçu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Ardeşen Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu, olayın gerçekleştiği saatte iş yeri kamerasının kapalı olduğunu ve bu nedenle ellerinde görüntü bulunmadığını belirterek, soruşturmanın geniş çaplı sürdürüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: