Rize’de eğitime kar engeli

Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin ilçesinde iki, İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde ise bir...

Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin ilçesinde iki, İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde ise bir gün eğitime ara verildi. İlde kar yağışları sonrası 151 köy yolu ulaşıma kapandı.

Rize'nin özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin ilçesinde bugün ve yarın, İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde ise bugün için ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 151 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Merkez ilçede 3, Ardeşen'de 20, Çamlıhemşin'de 18, Çayeli'nde 43, Derepazarı'nda 3, Fındıklı'da 6, Güneysu'da 5, Hemşin'de 4, İkizdere'de 12, Kalkandere'de 12, Pazar'da ise 25 köy yolu olmak üzere toplam 151 köy yolu ulaşıma kapandı.

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Hizmetleri 15 ekiple yolları ulaşıma açmaya çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz