Rize’de FEM-Anafen Öğrencilerinden SBS’de Birincilik Başarısı

Rize Çayeli FEM-Anafen Dershanesi öğrencisi Şevval Aydın, 8. sınıflar SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye...

Rize Çayeli FEM-Anafen Dershanesi öğrencisi Şevval Aydın, 8. sınıflar SBS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Alptekin Semiz ise 6, 7 ve 8. sınıf ortalaması ile Rize birinciliğini elde etti.

Dershane müdürü Adem Semiz, “Yıllardır eğitim alanında hizmet verdiğimiz ilimizde her yıl bu ve buna benzer başarılar alıyoruz. Büyük bir başarı elde eden öğrencilerimizi kutluyor ve bu başarılarının devamını diliyorum. Dershanemizin kurulduğu yıldan bu yana hep il birincisi çıkartıyoruz. Bu yıl da gelenek bozulmadı ve il birincisi dershanemizden çıktı. Ben öğrencilerimi tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çayeli FEM-Anafen Dershanesi Müdürü Mehmet Çetin ise "Geçen yıl SBS’de dershanemizden 500 tam puan çıkaran iki öğrenci vardı. Geleneği bozmadık. Bu yıl da Türkiye birincisi çıkardık. Çayeli’nde eğitim alanında büyük hizmetler veriyoruz ve bu hizmetlerin karşılığını bu başarılı sonuçlarla alıyoruz. Türkiye birincisi olan Şevval Aydın öğrencimizi kutluyorum.” dedi.

Başarılı öğrenci Şevval Aydın, başarısının gayretli ve özverili çalışmanın sonucu olduğunu belirterek, “Çok mutluyum. Okuldaki ve dershanemdeki öğretmenlerim ile ailemden aldığım desteklerle bu başarıyı elde ettim. Başarımda dershanemdeki öğretmenlerimin bana güzel yaklaşımı çok etkili oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

6, 7 ve 8. sınıf SBS ortalamasıyla Rize birincisi olan Alptekin Semiz de bu başarısında büyük pay sahibi olan öğretmenleri ve ailesine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: