Rize'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili açıklamada bulunan Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, kutlama programları ile...

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili açıklamada bulunan Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, kutlama programları ile kaybedilen insanlık onurunun yeniden sağlanacağını söyledi.

Rize Basın Merkezi’nde açıklamada bulunan Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, “Kurumumuz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile özelde toplumumuzun, genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamu oyunun gündemine taşımayı, bu konuda toplumsal bir hassasiyete vesile olmayı kendisine önemli bir görev olarak kabul etmektedir. Bu sebeple 2013 yılı Kutlu Doğum Haftası’nın teması 'Hz. Peygamber ve insan onuru' olarak belirlenmiştir. Günümüz dünyasında hemen her gün insan onurunun zedelendiği, ayaklar altına alındığı, bir tema haline dönüştürüldüğü, temel hak ve hürriyetlerin çiğnendiği, insanlık onuru ile bağdaşmayacak uygulamalara şahit olunmaktadır. Yaradılanların en şereflisi olan biz insanların bu şeref ve onunu daima muhafaza etme noktasında, tüm insanı değerlerin en mükemmel temsilcisi olan Hz. Peygamberin rehberliğinde ve örnekliğine ne kadar muhtaç olduğumuz ortadadır” dedi.

Reklam
Reklam

Doğan, yaptığı açıklamada hafta boyunca bir çok etkinliklerin gerçekleştirileceğini belirterek 14 Nisan Pazar Günü çocukların Cengiz Şafak’a ait Şafak Lunapark’ında gün boyu ücretsiz eğlenebileceklerini 15 Nisan tarihinde ise tüm Rizelilerin şehir içerisindeki toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: