Rize’de Plajda Reklam Çekimi

Rize'de evlenecek çiftlere yönelik özel indirim kampanyası ile ilgili reklam filmi, gelin ve damat kıyafetleri...

Rize'de evlenecek çiftlere yönelik özel indirim kampanyası ile ilgili reklam filmi, gelin ve damat kıyafetleri giyen modellerle Limanköy plajında çekildi.

Rize'deki '100 Yapım' adlı firma, evlenecek çiftlere özel indirim kampanyası hazırladı. Firma, beyaz eşya, mobilya, kuyumcu ve giyim üzerine faaliyet gösteren iş yerleri için ortak tanıtım broşürü ve indirim kuponu hazırladı. Broşür ve indirim kuponları, gelin ve damat rolündeki Nergiz Velieva ile Hüzeyfe Keskinkılıç tarafından Limanköy Aile Plajı'nda vatandaşlara dağıtıldı. Modeller Nergiz Velieva ile Hüzeyfe Keskinkılıç, birbirinden farklı pozlar verdi. Plaj sakinlerine firmanın reklam broşürlerini dağıtan modeller, gördükleri ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Modellerin broşür ve indirim kuponlarını dağıtması görüntülerinden oluşturulacak reklam filmi ile ilgili konuşan firmanın sanat yönetmeni Memiş Ali Yazıcı, "Rize’de olduğu kadar bu bölgede bir ilki yapıyoruz. Rize’de farklı bir kampanya yürüttük. Amacımız, evlenecek çiftlere düğün öncesi hazırlıklarında maddi olarak sırtlarından yüklerini hafifletecek kampanyaları duyurmak ve bir çok seçkin firmanın indirim kuponunu dağıtmak. Gün içerisinde Rize merkezdeki çekimlerimizi tamamladık. Bugün Limanköy Aile Plajı'nda reklam çekimlerini yaparak firmamıza ait reklam broşürlerimizi dağıttık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: