Rize'de Semt Pazarı Kuruluyor

RİZE (AA) - Rize Belediyesince Paşakuyu Mahallesi Dağdibi yolu İlahiyat Camisi önünde kurulması planlanan semt pazarı için çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi.

Rize Belediyesince Paşakuyu Mahallesi Dağdibi yolu İlahiyat Camisi önünde kurulması planlanan semt pazarı için çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Reşat Kasap, seçim sürecinde vatandaşların Rize merkeze yakın bir yerde semt pazarı kurulması yönünde talepleri olduğunu belirtti. Göreve geldikten sonra başlattıkları çalışmanın sonuna gelindiğini ifade eden Kasap, "Yer tespiti sonrasında oluşturduğumuz pazar yerimiz, artık Paşakuyu Mahallesi Dağdibi yolu üzerinde İlahiyat Camisi önünde her cuma aktif olacak. Sadece Cuma günleri olmak üzere buradaki trafik akışımıza küçük bir değişiklik yaparak pazarımızı oluşturacağız. Trafik akışımız belediyemizin resmi internet sayfasından takip edilebilecek. Kuracağımız semt pazarı vatandaşlarımız için hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: