Rize'de Yangın: 1'i Bebek 4 Kişi Dumandan Etkilendi

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)- RİZE'de bir apartmanın 4'üncü katında çıkan yangında dumandan etkilenen biri bebek 4 kişiye ambulanslarda müdahale edildi. Olay, saat 11.00

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)- RİZE'de bir apartmanın 4'üncü katında çıkan yangında dumandan etkilenen biri bebek 4 kişiye ambulanslarda müdahale edildi.
Olay, saat 11.00 sıralarında Gülbahar Mahallesi Dut Dibi Sokak'ta yaşandı. Bir apartmanının 4'üncü katında Gökay Kalaycı'nın oturduğu ettiği evin mutfağında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Evde mahsur kalan ve Rize Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yardımıyla binadan çıkarılan biri bebek 4 kişiye olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi. Binada oturan vatandaşlarda balkonlara çıkarak oluşan yoğun dumandan korunmaya çalıştı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken bazı bina sakinleri yangına zamanında müdahale edilmediğini öne sürerek itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.
Ev sahibi Gökay Kalaycı, bir anda dumanlarla karşılaştığını belirterek balkona çıktığını ve itfaiyenin kendisini kurtardığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: