Rize'de Yılın Hemşiresine Teşekkür Belgesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire Canan Işık, Rize'de yılın hemşiresi seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire Canan Işık, Rize'de yılın hemşiresi seçildi.

Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, "Hemşireler Haftası" etkinlikleri kapsamında Rize'de yılın hemşiresi seçilen Işık'ı makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi.

Tepe, yaptığı konuşmada, hemşireliğin gıpta edilecek bir meslek olduğunu ifade ederek, "İyi ve donanımlı bir hemşirenin olmadığı yerde hekimlik tek başına bir anlam ifade etmez" dedi.

Tepe, zor bir görevi başarıyla yerine getirdiğinden dolayı Işık'a teşekkür ederek, çalışma hayatında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ise Rize'de yılın hemşiresi seçilen Işık'ı tebrik ettiğini belirterek, "Uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Muhabir: Salih Yıldırım

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: