Rize’deki Depo Yangınında 2 Itfaiye Eri Yaralandı

Rize’de meydana gelen bir depo yangınında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Rize’nin Güneysu ilçesine...

Rize’de meydana gelen bir depo yangınında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.

Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Pazarköy mevkiinde Hüseyin Karaibrahimoğlu'na ait inşaat malzemesi deposunda yangın çıktı. İşyeri sahiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangına müdahale esnasında 2 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yangın söndürme esnasında ayaklarına çivi batan itfaiye ekipleri ise olay yerinde bulunan ambulansta tedavi edildi. Depo içerisindeki söndürme çalışmalarına katılan bir itfaiye eri de oksijen gazının bitmesi nedeniyle hafif şekilde dumandan etkilendi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 40 dakika süren ve can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalar sürdürülüyor.

Rize Belediyesi İtfaiye Müdürü Uğur Minder, daha önceden yangın meydana gelen deponun bitişiğinde yangın olduğunu hatırlatarak, “8 araçla olay yerine gelerek etkili müdahale yaptık. Olayda ölen olmaması bizim için sevindirici. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma yapılıyor ama tahmini olarak elektrik kontağından çıktığını düşünüyoruz. Söndürme esnasında 2 itfaiye erimizin ayağına çivi battı. Hafif şekilde yaralandılar.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: