Rize'deki Döviz Bürosundan Hırsızlık

RİZE (AA) - Ardeşen ilçesinde bir yıl önce, döviz bürosu sahibini darp ederek çantasındaki parayı çalan hırsızlardan biri yakalandı.

RİZE - Ardeşen ilçesinde bir yıl önce, döviz bürosu sahibini darp ederek çantasındaki parayı çalan hırsızlardan biri yakalandı. İlçenin Merkez Mahallesi'nde, 2 Temmuz 2013'te, ortağı ile işlettiği döviz bürosunu açan Sündüz Baştopçu'yu darp ederek çantasındaki bir miktar döviz, cep telefonu ve bazı eşyalarını alarak kaçan zanlılardan Gürcistan uyruklu Temuri S. (25), Sarp Sınır Kapısı'ndan geçiş yapmaya çalışırken yakalandı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emniyet güçleri, Gürcistan uyruklu olduğu belirlenen diğer 2 zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ardeşen ilçesinin Merkez Mahallesi'nde, 2 Temmuz 2013'te, sabah saatlerinde ortağı ile işlettiği döviz bürosunu açan Sündüz Baştopçu, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kafasına sert cisimle vurulması sonucu etkisiz hale getirilmişti. Döviz bürosundaki kasanın boş olduğunu gören bu kişiler, Baştopçu'nun çantasındaki bir miktar döviz, cep telefonu ve bazı eşyalarını alarak kaçmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: