Rizeli şehidin babası: Vatana bir kurban da bizden olsun

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Jandarma Onbaşı Metin Çetin'in Rize'deki ailesinin evinde yas...

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Jandarma Onbaşı Metin Çetin'in Rize'deki ailesinin evinde yas var. Acılı baba Ahmet Çetin, "Ne yapalım, takdir böyleymiş. Vatana bir kurban da bizden olsun." dedi.
Teröristlerce Hakkari'de askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan 22 yaşındaki Metin Çetin'in Rize'de Yeniköy Mahallesi Siteler Sokak Belediye Evleri'nde yaşayan ailesi, Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu ve Rize Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu'nun verdiği acı haber üzerine üzüntüye boğuldu.
Acılı baba Ahmet Çetin, oğlunun terhisine 75 gün kaldığını belirterek, "Ne yapalım, takdir böyleymiş. Diğer oğlum askerden gelmeden bu oğlum askere gitmişti. Yaklaşık 2 yıldır ailemizde asker var." diye konuştu.
Oğlunun liseyi bitirdikten sonra bir süre dershaneye devam ettiğini, ancak okumayacağını belirterek askere gittiğini anlatan baba Çetin, şunları söyledi: "Acemi birliğini Hatay'da yapmıştı. Son olarak 2 gün önce telefonla konuştuk. 'Nasılsın' dedim, iyi olduğunu ve abisinin kendisine gönderdiği çayların eline ulaştığını söylemişti. Vatana bir kurban da bizden olsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz