Robert Downey, Mark Ruffalo'ya "Tamamdır, Civil War'dasın!" Demiş!

Yalnız resmi bir açıklama hâlen yapılmış değil.

Malum, Captain America: Civil War'ın devasa bir kadrosu var. Başrollerdeki Iron Man ve Captain America'nın dışında, Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Falcon (Anthony Mackie), War Machine (Don Cheadle), Vision (Paul Bettany), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Black Panther (Chadwick Boseman) ve bir ihtimalle de Spider-Man görünecek filmde. İnsan kadroya bakınca şunu fark ediyor, bunun tam teşekküllü bir Avengers olması için, eksik iki karakter var: biri Thor diğeri de Hulk.

Reklam
Reklam

Ya da öyle mi?

Mark Ruffalo, yen bir filmini tanıtmak için çıktığı basın toplantısında resmi olarak kadroda bulunduğuna dair Marvel'ın bir açıklama yapmadığı Hulk'ın, kendi bildiği kadarıyla filmde olduğunu söyledi. Peki onun malumatı nereden geliyor? Robert Downey Jr. Marvel şu dakikaya kadar filmin resmi sinopsisi ve özetini yayınladı, kadrosunu resmi kaynaklara geçti, fakat içinde Ruffalo yok. Peki o hâlde doğru vakti mi bekliyorlar, yoksa Downey Jr. yanlış mı biliyor?

Ya da daha kötüsü, Downey Ruffalo'yu trollüyor mu ya yoksa?

Tabii ki troll derken şaka yapıyoruz. Ya Downey Jr yanlış biliyor, ya da Marvel açıklama yapmak için ortamı uygun görmüyor henüz. Bizce daha ziyade ikinci şık akla yatkın. Ruffalo'nun hâlâ uzun bir Marvel kontratı var, o yüzden de Civil War'da gözükmesi için ekstra bir şey gerekmiyor. Görünmesi hayırlı olur mu, o mesele!