Robert Prosinecki: Hak Ettiğimiz Bir 3 Puan Aldık

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Gaziantepspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Takımının deplasmanda...

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Gaziantepspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Takımının deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplatnısında konuşan genç hoca, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak, iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir 3 puanı aldık.” dedi.

Doğru bir futbol oynadıklarını ifade eden Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, yakaladıkları pozisyonu atarak, oyunun kontrolünü tuttuklarını kaydetti. Hırvat hoca, sözlerini şöyle tamamladı:
“Maçtan önce zor bir karşılaşma olacağını düşünmüştük. Bir deplasman takımına göre doğru futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi pozisyon aldık çok fazla rakibe alan bırakmadık. Kendi futbolumuzu sabırlı bir şekilde inat ederek oynamaya çalıştık. Yakaladığımız pozisyonu attık ve ondan sonra tabiri caizse oyunu öldürmesini bildik. Bugün oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden ötürü onları tebrik etmemiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir 3 puanı aldık.”
Basın toplantısına katılan futbolculardan Cleyton da “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Vites atmamız gereken yerlerde vitesi yükselttik. Oyunu soğutmamız gereken yerlerde de çok iyi bir şekilde pozisyon alıp oyunu öldürmeyi bildik. Bugün akıl kazandı demek istiyorum. Takım arkadaşlarımız çok iyi mücadele verdi. Aldığımız 3 puanla birlikte yukarılara tırmanmamız gerekiyor. 5 haftamız kaldı. Olabildiğince maksimum puan toplayıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Kayserisporlu Ömer Bayram ise hedeflerinin daha yukarılarda olduğunu vurgulayarak, Sivassspor karşısında da aynı futbolu sürdürmek istediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz