Roberto Carlos, Futbolculuk Günlerini Özlüyor:

BURSA (AA) - HÜSEYİN YEŞİLKAVAK - Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Futbolcu olarak sahada bulunmanın özlemini çekiyorum" dedi.

Dünya Kupası'nda favorisi Brezilya Bu yıl Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda favorisinin, ülkesinin milli takımı olduğunu açıklayan Carlos, futbolseverlerin güzel bir kupa organizasyonu izleyeceğini kaydetti. Carlos, Dünya Kupası'yla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Her şey çok iyi organize edilecek. Güvenlik ve organizasyon anlamında her şey çok güzel olacak. Herkes çok iyi bir Dünya Kupası izleyecek. Sanırım izlediğimiz en iyi dünya kupası olacak ancak Türk Milli Takımı burada olamayacak. Milli Takım içinde yaşanmış olan bir problem. Belki futbolculardan, belki hocalardan, belki yeterli deneyim olmamasından kaynaklanan bir problem. Bu şekilde sonuçlanıyor maalesef. Bu tür organizasyonlara gerçek futbol ülkelerinin her zaman katılması lazım. Brezilya gibi, İspanya gibi... Bunların arasında tabii ki Türkiye'yi de sayabiliriz. Türk Milli Takımı kesinlikle Dünya Kupası'na katılmalıydı ama maalesef olmadı. Bu konuda üzgünüm." FIFA Ballon d'Or Ödülünü, Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hak ederek kazandığını da vurgulayan Carlos, "Çünkü çok iyi bir sezon geçirdi. Bu ödül için gerçekten 4 senedir çalışan bir oyuncu. Hak ettiği bir ödül oldu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: