Robinho'ya rekor ceza

Takımının İspanya kampını terk ederek ülkesi Brezilya'ya giden yıldız futbolcu Robinho'ya 214 bin euro (yaklaşık 450 bin TL) para cezası verildiği bildirildi...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin rekor transfer ücreti ödeyerek renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız Robinho bu kez rekor bir cezaya çarptırıldı.

Geçtiğimiz hafta takımının İspanya'da yaptığı ikinci yarı kampını izinsiz olarak terk eden ve Brezilya'ya giden Robinho'ya 214 bin euro (yaklaşık 450 bin TL) para cezası verildiği açıklandı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes, yönetimle konuştuktan sonra böyle bir ceza verilmesinin kararlaştırdıklarını söyledi. Hughes, Robinho'nun takımdan arkadaşlarından farkı olmadığını ve cezasını çekmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Robinho, Kaka transferinin gerçekleşmediği gün kamptan ayrılmış ve bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız daha sonra ailevi nedenlerden dolayı Brezilya'ya gittiğini açıklamıştı.