Roma Havalimanı'nda Yangın: Thy Seferleri Iptal

Faik KAPTAN-Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, Yayınlanan notam sonucu havalimanı saat 15.00’e kadar kapalı olacağı için bu sabah saat 08.15’de İstanbul’dan Roma’ya yapılması

Faik KAPTAN-Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL,
Yayınlanan notam sonucu havalimanı saat 15.00’e kadar kapalı olacağı için bu sabah saat 08.15’de İstanbul’dan Roma’ya yapılması gereken THY’nin TK-1861 sefer sayılı uçağı ile Delta ve Alitalia Havayollarının saat 06.10’da yapılması gereken ortak uçuşları iptal edildi. Ayrıca Sabiha Gökçen- Roma karşılıklı seferlerinin de iptal edildiği açıklandı.
THY yetkililerinden alınan bilgiye göre halen Roma’da bulunan ve İstanbul’a saat 07.05’de kalkması gereken ucağın seferi de iptal edildi. Orada bulunan THY yolcularının henüz havalimanına gelmediği ve uçak personelinin de otelde beklediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Yayınlanan Notam gereğince Roma Havalimanı’nda saat 15.00’de seferlerin normale döneceği ancak havalimanı otoritesinin yapacağı düzenlemeye göre seferlerin başlayacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz