Roma Juventus maçı canlı izle: Totti'siz kaldık!

Roma Juventus maçı saat 23.00'da başlayacak ve bu maçı internetten canlı izleyebilirsiniz. İki İtalyan takım, Uluslar Arası Şampiyonlar Kupası'nda bir araya geldi ve 30'dan fazla ülkede canlı izlenebilecek. Roma'da Nainggolan'ın performansı merakla beklenirken, Totti'yi de özlemle anacağız. Haberimizden Roma Juventus maçı için canlı izleme linkini, yayınlayan yabancı kaynaklı kanalları ve Roma Juventus maçı ile ilgili diğer detaylara göz atabilirsiniz.

Roma Juventus maçı ile bu akşam yine futbola doyacağız. İtalyan karşılaşmasını Kanal D canlı yayınlayacak, bununla birlikte dünya çapında 30'dan fazla ülke de bu maçı internetten canlı olarak yayınlayacaklar. Roma'da, Nainggolan'ın ve Cengiz Ünder'in performansı merakla beklenirken Juventus'ta Alex Sandro ve Dyabala gibi isimler de günlük stresimizi alıp götürecekler.
Roma ve Juventus Seria A'daki karşılaşmalarından 1 0 ve 3 1'lik skorlarla ayrıldılar sahadan. İlk maçı Juventus, kendi evinde 1 0 kazansa da, Roma, kendi stadındaki maçı 3-1 kazanmayı bildi.

Reklam
Reklam

ROMA JUVENTUS MAÇINI CANLI YAYINLAYAN KANALLARIN LİSTESİ

Roma Juventus maçı canlı izle!

İtalyan takımlar ABD'de; Roma Juventus maçı, Hindistan, İran, Irak, Andorra, Ermenistan, Aruba dahil 30'dan fazla ülkede canlı izlenecek. Türkiye'deki canlı yayın adresi Kanal D olacak ancak yurtdışındaki futbol severler ve karşılaşmayı yurtdışından izlemek isteyenler için bu kanallar alternatif olabilir.

İKİ TAKIMDAN TRANSFER HABERLERİ

Bazı haberlere göre, Juventus forması giyen Alex Sandro için İtalyan kulübüne 70 milyon euro'luk bir teklif sunması bekleniyor.
Roma Futbol Direktörü Monchi, Manchester United'ın transfer listesinde yer alan Kostas Manolas'ı satmayacaklarını açıkladı.

Football Italia'nın haberine göre; Roma, Riyad Mahrez için 35+3 milyon euro teklif etti, Leicester'ın istediği rakam ise 40 milyon euro!
Son olarak Juventus teknik yöneticileri Dyabala için resmi tekliflerin gittiğini ancak Dyabala'nın takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığını söylediler.