Romain Sato, Fenerbahçe Ülker Için İstanbul’a Geldi

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker’in Yunanistan’ın Panathinaikos takımından transfer ettiği Romain Sato, İstanbul’a geldi.Beko...

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker’in Yunanistan’ın Panathinaikos takımından transfer ettiği Romain Sato, İstanbul’a geldi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Ülker’in Yunanistan’ın Panathinaikos takımından transfer ettiği Romain Sato, İstanbul’a geldi. Havalimanında ilk açıklamasını yapan Sato, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe geldim." dedi.

Fenerbahçe Ülker ile iki yıllık kontrat imzalayan Sato, "Fenerbahçe Ülker Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri. Her sene Euroleague’de Fenerbahçe Ülker ile karşılaşıyorduk. Bu da Fenerbahçe’nin büyük bir takım, büyük bir kulüp olduğunu gösterir. Bu nedenle kararımı tereddüt etmeden verdim." dedi.

Reklam
Reklam

Türk basketbolu hakkında da konuşan Sato, "Türk basketbolu her sene Euroleague’de boy gösteriyor. Bu çok önemli bir şey. Ben bunun daha da ileriye gideceğine eminim." şeklinde açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz