Roman Çocuklara Lise Öğrencilerinden Yeni Yıl Hediyesi

Samsun'da Roman çocuklara liseli öğrenciler yılbaşı hediyesi dağıttı.

Samsun'da Roman çocuklara liseli öğrenciler yılbaşı hediyesi dağıttı.

Kendilerini 'Liseli Genç Umut' olarak adlandıran bir grup lise öğrencisi, kampanya başlatarak topladıkları 700 adet oyuncağı maddi durumu iyi olmayan Roman vatandaşlarının bulunduğu Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yılbaşı hediyesi olarak minik çocuklara dağıttı.

Ondokuz Mayıs Lisesi öğrencisi Hazal Arık, yaptığı açıklamada, çocuklara yılbaşı hediyesi toplamak için Samsun'da kapı kapı tüm evleri gezdiklerini söyledi.

Topladıkları 700 adet oyuncağı maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına dağıttıklarını belirten Arık, "Minik çocuklar yeni yıla mutlu girsin diye yaklaşık 1 ay önce oyuncak kampanyası başlattık. Kentin çeşitli bölgelerinde standlar açtık. Ayrıca kapı kapı gezerek vatandaşlardan kullanmadıkları oyuncakları topladık. Oyuncak ile hiç tanışmayan Roman vatandaşların çocuklarına bunları dağıttık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İlyas Gün / Mustafa Çavuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: