Roman Çocuklardan Vali Civelek'e Darbukalı Karşılama

Yalova'da Roman öğrenciler, okullarını ziyaret eden Vali Esengül Civelek'i mini bir konserle karşıladı.

Yalova'da Roman öğrenciler, okullarını ziyaret eden Vali Esengül Civelek'i mini bir konserle karşıladı.

Yalova Valisi Esengül Civelek, Roman Mahallesi'ndeki Müfettiş Hamdi Girgin İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Okul Müdürü Nuri Özçiçek, "Filizlenen Nesil" isimli projeyi yürüten Toplum Gönüllüleri Vakfı yöneticileri ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Civelek'e bir de sürpriz yapıldı. Okuldaki öğrencilerden oluşan orkestra, okul bahçesinde Vali Civelek'e mini bir konser verdi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin performansı karşısında şaşıran Vali Civelek, çocuklarla sohbet etti. Çocukların ellerindeki müzik aletlerinin yetersiz ve eksik olduğunu fark eden Yalova Valisi Esengül Civelek, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve okul idarecilerine, "Bu çocukların eksiklerini tamamlayın" talimatını verdi.

Daha sonra okulu gezen Yalova Valisi Esengül Civelek, resim atölyesini gezdiği sırada yanlarına yaklaşan 3 öğrencinin ilginç teklifi ile şaşırdı. Öğrenciler, "Valim, resim atölyemiz kapanmasın. Biz resim yapmak istiyoruz" deyince yetkililerden konuyla ilgili bilgi isteyen Civelek, çocuklara resim atölyesinin kapatılmayacağını, daha iyi imkanlarla resim eğitimi vereceğini söyledi.

Valisi Esengül Civelek'e Yalova Ressamlar Derneği tarafından üzerine Yürüyen Köşk motifi işlenmiş bir de yastık hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: