Roman Konutları Sahiplerini Buldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa’nın Karacabey ilçesinde Roman vatandaşlar için yapılan daireler hak...

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa’nın Karacabey ilçesinde Roman vatandaşlar için yapılan daireler hak sahiplerine teslim edildi.

Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen 132 dairelik TOKİ Roman Konutları’nın kura çekimleri Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kura öncesi konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Sunay Özkul, ev kurmanın hayırlı işlerden biri olduğunu belirterek, ‘’Bugün burada hayırlı bir iş için toplandık. Karacabey’de 132 adet ev yapıldı. Bundan şahsım olarak gurur duyuyorum. Gün geçtikçe bu sayı artacak ve yurdumuzda herkes ev sahibi olacak’’ dedi.

Reklam
Reklam

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de, ‘’Dünyada mekan, ahrette iman der büyüklerimiz. İşte biz AK Parti iktidarı olarak vatandaşlarımızı dünyada mekan sahibi yaptık. Avrupa ülkelerinde ciddi krizler ve her konuda gerilemeler varken, AK Parti iktidarı olarak yolumuza devam ediyoruz. Şu an Türkiye’de TOKİ’nin yaptığı ev sayısı 550 bini geçti. Her yer şantiye oldu. Bursa’da da bu sayı 17 bin 500’ü geçti. Eğer biz bunu yapmasaydık sizler ev sahibi olamayacaktınız’’ şeklinde konuştu.

İnsanların her zaman başını sokacak ev arayışı içinde olduğunu ifade eden Bursa Vali Yardımcısı Sebahattin Yücel ise, ‘’TOKİ sayesinde bu insanlarımız ev sahibi oluyor. İnşallah evlerinizde mutlu ve huzurlu günler geçirirsiniz’’ dedi.

Konuşmaların ardından ilk özürlü vatandaşların evleri belirlendi. Ardından 132 adet 2+1 dairenin kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlendi. Dairelerin tamamlandığı, hak sahiplerinin evlerine taşınmaya başlayacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: