Roman Vatandaşlar Tedirgin

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ‘at pisliği’ gerekçesiyle dün çıkan olaylarda oluşan maddi zarar gün ışığında ortaya...

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ‘at pisliği’ gerekçesiyle dün çıkan olaylarda oluşan maddi zarar gün ışığında ortaya çıktı. Araçlarının yakıldığını söyleyen Roman vatandaşlar, yaşananlara anlam veremediklerini ve hala tedirgin olduklarını söyledi.

Beyza K.’nın silahla yaralanmasından sonra çıkan olaylarda bir otomobil ile çok sayıda at arabası yakılırken, bazı evlerin barakaları da kullanılamaz hale geldi. Sahur vaktine kadar yaşanan olayların bilançosu gün doğunca ortaya çıktı. 20 yıldır aynı sokakta oturduklarını söyleyen Roman vatandaşlar, ilk kez böyle şey yaşadıklarını dile getirdi. At arabası yanan Kadir Şaşkın, “20 yıldır bu mahallede oturuyorum. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Bu çıkan olaylardan dolayı çok korktuk. Yaşananlara bir anlam veremiyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Olaylar sırasında bir otomobili yanan Serdar Esentepe ise “Aracı 2 gün önce almıştım. Karacabey’de bağlanmasına rağmen dün tekrar trafiğe çıkartmıştım. Dün gözü dönmüş insanlar gece geldiler. Arabamı yaktılar. Bu benim değil, devletin arabası. Biz alıp satıyoruz. 20 yıldır buradayız ve ilk kez böyle şeye şahit oluyoruz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: