Romanya Milli Günü Resepsiyonu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Patriot füzelerinin nerelere yerleştirileceğine ilişkin NATO ekibinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek,...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Patriot füzelerinin nerelere yerleştirileceğine ilişkin NATO ekibinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Kısa zamanda neticeleneceğini umuyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Romanya Milli Günü dolayısıyla Marriott Otel'de düzenlenen resepsiyona katıldı. Burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandıran Bakan İsmet Yılmaz, Patriot füzelerinin nereye yerleştirileceğinin belli olup olmadığı konusunda, "NATO’dan Amerika, Hollanda, Almanya ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden oluşan ekip, ülkemizin hangi noktalarına Patriot füze konur ise daha geniş bir coğrafyayı koruma altına alacağı yönünde çalışmalar yapıyorlar. Bunlar bir rapor düzenleyecekler. Bu raporu hem kendi ülkelerine hem de NATO’ya sunacak ve karar verilecek. Kısa zamanda neticeleneceğini umuyoruz."

Reklam
Reklam

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise, gazetecilerin bazı vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması tartışmalarına ilişkin sorusuna, "İnşallah sorunlar küçülerek azalır. Türkiye’nin buna ihtiyacı var" cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: