Romanya’dan Eğitim Gönüllülerine Plaket

Romanya hükümeti, Romanya’daki Lumina Eğitim Kurumları yetkililerini şükran plaketiyle ödüllendirdi. Plaketler, Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER)...

Romanya hükümeti, Romanya’daki Lumina Eğitim Kurumları yetkililerini şükran plaketiyle ödüllendirdi. Plaketler, Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından, ‘Uluslararası Dil ve Kültür Festivali’ kapsamında İzmir’de düzenlenen Kültür Şöleni’nde takdim edildi.

Romanya Aile ve Sosyal Diyalog Bakanı Adriana Pana, Kültür Şöleni’nde Romanya’yı başarılı bir şekilde tanıtmalarındaki katkılarından dolayı aralarında Romanya’daki Lumina Türk Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gürsoy’un da olduğu 5 kurum görevlisini plaketle ödüllendirdi. Plaketler şölendeki Romanya standından düzenlen mini bir törenle alkışlar altında verildi.

Reklam
Reklam

Plaket töreninde hazır bulunan Romanya’nın İzmir Başkonsolosu Cerasela Nicolas, Lumina Eğitim Kurumları’nın Romanya’yı bir çok yerde olduğu gibi Türkiye’deki Kültür Şöleni'nde de başarılı bir şekilde tanıttığını söyledi.

Romanyalı Bakan Pana, daha sonra plaket alanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: