Romanyalı Öğretmen Ve Öğrenciler Rektör Günaydın'ı Ziyaret Etti

Türk Telekom Fen Lisesi ile ortaklaşa yürüttükleri proje çalışmaları kapsamında Gümüşhane'ye gelen Romanyalı öğretmen ve öğrenciler, Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektörü

Türk Telekom Fen Lisesi ile ortaklaşa yürüttükleri proje çalışmaları kapsamında Gümüşhane'ye gelen Romanyalı öğretmen ve öğrenciler, Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günaydın, "Bilimsel bir çalışma kapsamında Romanya'dan gelerek ilimizi ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerini, yine onlara eşlik eden Türk Telekom Fen Lisesi ekibini ağırlamaktan mutluluk duydum" dedi.

Ziyaretçi heyete üniversite faaliyetleri hakkında bilgi veren Günaydın, henüz yeni kurulan bir üniversite olmalarına rağmen az zamanda çok iş yaparak Gümüşhane Üniversitesi'ne önemli kazanımlar sağladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Rektör Günaydın, üniversite olarak yeni nesillere daha iyi bir gelecek hazırlamak gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Ülke ve bölge ihtiyaçlarını da göz önüne alarak yürüttüğümüz çalışmalar sonunda, bir önceki gün geride kalan değil yaptıklarımızla övündüğümüz bir gün olarak hafızalarımızda yer etmektedir. Bu bilinç ve azimle gelecek günler için hazırlanmakta ve çalışmalarımızı planlamaktayız" diye konuştu.

Grup adına konuşan proje koordinatörü Lal Adriana ise ilk defa Türkiye'ye geldiklerini ve Gümüşhane'yi çok beğendiklerini söyledi.

Ziyaret esnasında gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını kaydeden Adriana, "Gümüşhane çok güzel bir yer. Burada her şey mükemmel. İnsanları çok sıcakkanlı ve misafirperver. Özellikle Türk yemeklerini çok sevdik. Türkiye'de okul, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğine hayran kaldık" dedi.

Rektör Günaydın, kendisini ziyaret eden öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: