Romatem'de Dil Becerilerini Geliştirme Semineri

Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin düzenlediği "Dil Becerilerini Geliştirme" konulu seminere çok sayıda...

Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin düzenlediği "Dil Becerilerini Geliştirme" konulu seminere çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde çalışan, bölgedeki tek Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Aslı Altınsoy tarafından sunum yapılan seminere birçok CP(Serebral Palsili) merkezleri, CP'li çocuklar ve aileleri katıldı.

CP'li çocuk ailelerinin birçok soru yönelttiği seminerde Dil ve Konuşma Terapisti Uzm. Aslı Altınsoy tüm soruları cevaplarken, Romatem Hastanesi yetkilileri de katılımın ve ilginin yoğun olması sebebiyle memnuniyetlerini dile getirdiler ve bu tür organizasyonları talebin çok olması sebebi ile daha sık yapacaklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: