Römork takarken traktörün altında kaldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktörün altında kalan ve yolda kalbi duran bir...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktörün altında kalan ve yolda kalbi duran bir kişi hastanede yapılan müdahalenin ardından hayata döndürüldü.
Fethiye’nin Eşen beldesine bağlı Boğaziçi köyünde yaşayan Yusuf Çetin(36), römork bağlamak için traktörünü çalıştırdı. Bu sırada römork demirini takmak için traktörün arkasına geçen Çetin, bir anda traktörün hareket etmesiyle yere düştü. Bu sırada başının üzerinden traktörün arka lastiği geçen Yusuf Çetin, acı içinde kıvranmaya başladı. Çetin’in bağırmasını duyan komşuları özel bir araçla Fethiye’ye doğru yola çıkardı. Bu sırada olay yerine çağrılan ambulans Çetin’i taşıyan araçla yolda buluşarak yaralıyı aldı. Yol boyunca müdahale edilen Çetin’in Fethiye Devlet Hastanesi’ne geldiği sırada kalbi durdu. Acil servis ünitesinde yaklaşık 25 dakika müdahale edilen Çetin’in kalbi yeniden çalıştırıldı. Yeniden hayata döndürülen Yusuf Çetin, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Öte yandan Fethiye’nin Kemer beldesinde meydana gelen başka bir trafik kazasında ise şarampole yuvarlanan araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar Rasih Ecevit Yavuz ve Fatih Yaman ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz