Ronaldinho'da flaş gelişme!

Beşiktaş uzun süre peşinden koştuğu Ronaldinho'yu ufak pürüzler nedeniyle Atletico Mineiro'ya kaptırırken Brezilya kulübü de oyuncuyla anlaştıklarını resmen açıklamıştı.

Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil de twitter adresinden de bu bilgiyi açıklayıp Beşiktaşlılar'ın hayallerini suya düşürürken flaş bir gelişme yaşandı.

Ronaldinho'nun en iyi golleri

Ronaldinho'nun hem abisi hem de menajeri olan Assis'in Mineiro'dan gelen teklifi olumlu yanıt verdiği ancak resmen anlaşma yapmadan önce 10 gün süre istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın bu gerçeği öğrenmesiyle birlikte yönetici Ahmet Nur Çebi'nin çabalarıyla siyah-beyazlılar transfer için bir kez daha devreye girdi. Daha önce yapılan ilk yıl için 4 milyon Euro, ikinci yıl 4.5 milyon Euro garanti para teklifini revize eden kartal, ilk yıl için 4.5, ikinci yıl için 5 milyon Euro olarak yeni bir teklif yaptı.

Reklam
Reklam

Beşiktaş'tan 6.5 milyon Euro isteyen Assis'e bu yeni teklifi ileten siyah-beyazlılar, transfer için yeniden umutlandı.

Şimdi gözler yeniden Brezilya'dan gelecek haberlere çevrilirken dün Antalya'da bir mağazanın açılışına katılan ve burada yakın çevresiyle transfer sohbeti gerçekleştiren Başkan Fikret Orman'a, Beşiktaş'ın sponsoru olan Kalde firmasının 3 milyon Euroluk başka bir sponsorluk anlaşması sunarak bu transfere destek olmak istediği bildirildi.

Gizli yürütülen Ronaldinho pazarlıklarında bu 3 milyon Euroluk teklif ile Beşitaş'ın eli daha da güçlendi. Başkan Fikret Orman da bu transferin gerçekleşebileceği sinyallerini verdi.

(vatan)

Ronaldinho'dan iki müthiş füze