Ronaldinho'nun menajeriyle İstanbul'da pazarlık

Ronaldinho'nun menajeri ile Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, transfer için bir kez daha masaya oturdu. Yüksek maliyet nedeniyle Siyah Beyazlı kulüp sponsor arıyor...

Ronaldinho'nun menajer ve ağabeyi Assis, Beşiktaş ile görüşmek üzere yeniden Türkiye'ye geldi.

Alınan bilgiye göre Assis, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı: "Ronaldinho ile ilgili resmi transfer görüşmeleri başladı. Maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamak istiyoruz" diye konuştu.

Maliyet fazla, Beşiktaş sponsor arıyor

Ronaldinho'nun menajeri ile pazarlık masasına oturan Beşiktaş transfer için ısrarcı... Siyah Beyazlı kulübün 9-10 milyon Euro'ya varan transfer maliyetini karşılamak için sponsor arayışlarına başladığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Ahmet Kavalcı'dan açıklama

Beşiktaş Kulübü, Brezilya'da Atletico Mineiro  takımının formasını giyen yıldız futbolcu Ronaldinho'nun transferiyle ilgili  çalışmalara başladı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'un aynı zamanda menajeri de olan  ağabeyi Assis'in İstanbul'a geldiğini ve kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'den  randevu alarak görüştüğünü açıkladı.

Assis'in yılbaşı tatilini özellikle İstanbul'da geçirmeyi tercih  ettiğini aktaran Kavalcı, "Ronaldinho ile ilgili resmi transfer görüşmeleri  başladı. Maliyetini sponsorlar aracılığıyla karşılamak istiyoruz. Ancak mevcut  durumdaki sorun, transferin maliyetini karşılayacak sponsorla henüz rakam  konusunda anlaşabilmiş değiliz. Bu konuda da görüşmeler sürüyor. Transferin  bitmesi konusundaki tek engel bu" ifadelerini kullandı.

Sponsor firmayla Ronaldinho'nun transfer maliyetinin karşılanması  konusunda anlaşma sağlanamaması durumunda, Beşiktaş Kulübü'nün ya da Beşiktaşlı  yöneticilerin ödeme yapmayacaklarının altını çizen Kavalcı, "Çünkü oyuncunun  yıllık ücreti Beşiktaş için çok yüksek. Beşiktaş Kulübü'nün almak istediği başka  futbolcular da olduğu için Ronaldinho'ya kulüp üzerinden ya da yöneticiler  üzerinden bir ödeme yapılmayacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kavalcı, Beşiktaş yönetiminin Ronaldinho transferinde istekli olduğuna  da dikkati çekerek, "Ronaldinho'nun Beşiktaş'ta oynamasını çok istiyoruz.  Beşiktaş'a çok büyük bir hava katacağına inanıyoruz. Ama şu dakika itibariyle  transfer bitti diyemeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, İngiltere Premier Lig'de Manchester City forması giyen  savunma oyuncusu Joleon Lescott'la olan ilgilerine de değinen Kavalcı, bu konuda  2 Ocak Perşembe günü bir gelişme yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler: