Rotwiller cinsi köpek dehşet saçtı

İzmir'de Rotwiller cinsi bir köpek, hurda toplayarak geçimini sağlayan sahibi Emine Boz (53) saldırarak üzerindeki elbiseleri parçaladı.

İzmir'de Rotwiller cinsi bir köpek, hurda toplayarak geçimini sağlayan sahibi Emine Boz (53) saldırarak üzerindeki elbiseleri parçaladı.

Talihsiz kadın, feryatlarını duyan komşularının durumu bildirmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Konak İlçesi, Anafartalar Semti Dönertaş Mahallesi 941 Sokak 6 numarada meydana geldi. Hurda toplayarak geçimini sağlayan 53 yaşındaki Emine Boz'dan bir süredir haber alamayan komşuları kontrol etmek için evine geldi. Kapıyı çalan komşuları evde tek başına yaşayan talihsiz kadının yardım feryatlarını duyunca evin bahçe kapısını kendileri açtı. Kapıyı açan komşuları Emine Boz'un rotwiller cinsi köpeği tarafından saldırıya uğradığını gördü. Emine Boz'un üzerinde hiçbir kıyafeti kalmadığını, vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan ısırıklardan dolayı kanlar içerisinde yerde yattığını gören komşuları, köpeğin kendilerini Boz'un yanına yaklaştırmaması üzerine durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen polis ekipleri yaklaşık 1 saat boyunca talihsiz kadına yaklaşmanın bir yolunu aradılar. Belediyeden çağrılan veterinerde saldırgan köpeğe bir müdahalede bulunamadı. Polis ekipleri çareyi köpeği bahçede bulunan eşyaların arasına sıkıştırmakta buldu. Köpeğin etkisiz hale getirilmesi üzerine Boz'a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri talihsiz kadını ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Boz kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, köpek belediye ekipleri tarafından sabah saatlerinde alınmak üzere sıkıştırıldığı yerde bırakıldı. Olayı haber veren komşu Atilla Aydınoğlu (36) ise olayla ilgili; "Tek başına yaşayan komşumuzdan haber alamayınca durumunu merak ettik. Geldiğimiz bahçe kapısını çaldık. İçerden yardım çığlıklarını duyunca bahçe kapısını açtık. Yavru haldeyken besleyip büyüttüğü köpeğinin saldırısına uğradığını gördük. Köpek bizi komşumuzun yanına yaklaştırmayınca polise ve sağlık ekibine haber verdik. Komşumuzu kurtardılar fakat köpeği bulunduğu yerde bıraktılar. Bu bahçe birçok evin ortak kullandığı bir bahçe. Burada yaşayan diğer insanlar nasıl giriş-çıkış yapacaklar. Bu köpek sabah başka insanlara da saldırırsa ne olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz