Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye, Dorsey Ile Galibiyete Uzandı

Beko Basketbol Ligi’nin on birinci haftasında Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi evinde oynadığı maçta Hacettepe...

Beko Basketbol Ligi’nin on birinci haftasında Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi evinde oynadığı maçta Hacettepe Üniversitesi’ni 78-61 yendi.

Ligin on birinci ikişer galibiyeti bulunan iki takımın mücadelesinde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi karşılaştı. Maçtan Gaziantep temsilcisi 78-61 galip ayrıldı.

Joey Dorsey, 18 sayı, 21 ribaund ile maçın en etkili ismi olurken, İsaiah Swan 19 sayı, 5 ribaund ve 4 asist ile galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Cameron Bennerman’ın 19 sayısı ve genç oyuncu Mustafa Baygül’ün 9 sayı, 9 ribaund ve 5 asistlik performansı ise Ankara temsilcisinde yenilgiye engel olamadı.

Reklam
Reklam

Maça iyi başlayan Gaziantep temsilcisi ilk periyodu 27-11 önde tamamlarken, İsaiah Swan ve Yunus Çankaya ile skor bulduğu ikinci periyotta potasında 10 sayıya izin vererek farkı açtı ve soyunma odasına 46-21 üstün gitti.

Üçüncü periyotta Cameron Bennerman ve Polat Kaya ile farkı 13 sayıya (53-40) indiren Ankara temsilcisi, pota altında etkili olan Joey Dorsey’i durdurmakta zorlandı.

Son periyoda Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 56-43 önde girdi. Michael Glover’ın skora katkı verdiği dakikalarda farkı tek haneli rakamlara indiren Hacettepe Üniversitesi, savunmasında açıklar verince ev sahibi takım rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek maçtan 78-61 galip ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: