Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Evinde Galip

Beko Basketbol Ligi’nde yeni antrenörüyle ilk maçına çıkan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor evinde Türk...

Beko Basketbol Ligi’nde yeni antrenörüyle ilk maçına çıkan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor evinde Türk Telekom’u 81-69’luk skorla yendi.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yeni Antrenörü Cem Akdağ birkaç gündür takımla çalışmaya başladığını belirterek, “Sadece üç-dört gündür takımla birlikte çalışıyoruz. Bu çalışmaların neticesinde organize bir şeyler yapmamız pek mümkün değildi. Ama hem Türk oyuncularımızın, hem de yabancı oyuncularımızın bireysel kabiliyetleri sayesinde hücumda pek zorlanmadık. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Benim takımın başındaki 4. günüm. Tempoyu arttırmayı seven, mücadeleci bir takım oluşturmayı seven bir antrenörüm. Bundan sonraki maçlarda her maçı tek tek düşünerek galibiyet sayımızı artırmaya çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Türk Telekom Antrenörü Koray Eş, çok önem verdikleri bir maçı kaybettiklerini anlatarak, “Maçın başında hatalar yaptık. Maçın hakkı 12 sayılık bir fark değildi ama rakibimiz akıllı oynayarak kazanacak hamleyi yaptılar. Biz bugün kendi istediğimizi sahaya bir türlü yansıtamadık. İnşallah önümüzdeki maçları kazanacağız” dedi.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Mesut Ademoğlu kendileri için farklı bir maç olduğunu söyleyerek, “Değişik bir sistemin içine girdik. Bu da bizim yüksek skorlar bulmamızı sağladı. Bizim için çok önemli, ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Sistemimiz oturdukça deplasmanda ve evimizde daha iyi olacağız” diye konuştu.

Türk Telekom’lu oyuncu Mustafa Görür kendileri için çok önemli bir maç olduğunu ancak kaybettiklerini ifade ederek, “Eğer kazansaydık Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile arayı açacaktık ve bizi yakalamalarını zorlaştıracaktı. Maçı kötü başlamadık ama kritik yerlerde topları potaya sokabilseydik, maç çok daha farklı olabilirdi. Bu maçı kaybettik ama önümüzde çok önemli bir Edremit maçı var. O maçı kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: