Royal Halı Gaziantep-Eskişehir Basket: 88-80

GAZİANTEP, SALON: Karataş Şahinbey HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu ROYAL HALI GAZİANTEP: Ayberk ESKİŞEHİR BASKET: Kartal 1. PERİYOT: 21-16 İLK YARI: 48-37 3.PERİYOT: 65-64 TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde

GAZİANTEP, SALON: Karataş Şahinbey
HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu ROYAL HALI GAZİANTEP: Ayberk ESKİŞEHİR BASKET: Kartal 1. PERİYOT: 21-16
İLK YARI: 48-37
3.PERİYOT: 65-64
TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde Royal Halı Gaziantep, sahasında konuk ettiği Eskişehir Basket'i 88-80 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk periyodunda istekli oyun sergileyen Royal Halı Gaziantep, ilk periyodu 5 farkla önde bitirdi.
2’nci periyotta Eskişehir Basket oyuncusu Walsh'ın 13 sayıyı bulan sayılarına rağmen Royal Halı Gaziantep, bu periyodu da önde tamamladı.
Karşılaşmanın 3’üncü periyodunda konuk takımdan Randle’nin 7, Haislip’in de 6 sayısı takımını ileriye taşıdı. Royal Halı Gaziantep 3'üncü periyodu da 1 farkla önde tamamladı.
Son periyotta ise istekli oyun sergileyen Eskişehir Basket öne geçmeyi başarsa da Royal Halı Gaziantep’in atağıyla maçı kaybetti. Karşılaşma 88-80 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: