Royal Halı’ya Vergi Teşekkürü

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde yer alan Royal Halı'yı ziyaret...

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde yer alan Royal Halı'yı ziyaret ederek, vergi ödemede gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Gaziantep'te 2012 vergilendirme dönemi yıllık kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde yer alan Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyesi Cihan Dağcı’yı ziyaret etti. Çember, kurumlar vergisi rekortmenleri arasında 5. sıraya giren Royal Halı’yı kutlayarak teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Güçlü ve büyük Türkiye hedeflerinin gerçekleşmesinde bütün vatandaşlara önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Taner Nakıboğlu “2012 yılında 6 milyon 620 bin 450 lira vergi vererek ülke ekonomisine katkı sağladık. Vergi ödemek hepimizin vatandaşlık görevidir. Kurum olarak devletimizin kalkınması ve güçlenmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Devletten beklediğimiz hizmetlerin yerine getirilmesinde ödediğimiz vergiler büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Güçlü ve büyük Türkiye hedeflerinin gerçekleşmesinde bütün vatandaşlara önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Nakıboğlu, " Kurum olarak, devletimizin kalkınması ve güçlenmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Devletten beklediğimiz hizmetlerin yerine getirilmesinde ödediğimiz vergiler büyük önem taşımaktadır." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: