Rte Üniversitesi'nde Kalp Ve Damar Cerrahisi Sempozyumu

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği ve Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle...

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği ve Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliğiyle "Kalp Ve Damar Cerrahisinde Girişimsel Uygulamalar" Sempozyumu gerçekleştirdi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren sempozyumda, 180'e yakın Kalp ve Damar cerrahisi uzmanı katıldı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Keskin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Karamustafa'nın katılımıyla yapılan acılışı takiben, damar hastalıklarında ameliyat dışı güncel tedavi yöntemlerinin tartışılmasının yanı sıra Eğitim ve Araştırma Hastanesi ameliyathanesinde gerçekleştirilen 3 ayrı hastadaki işlemler aynı anda konferans salonundaki katılımcılar tarafından izlenerek tartışıldı.

Reklam
Reklam

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı ve aynı zamanda RTE Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Şener açılışta yaptığı konuşmada , yasal düzenlemelere göre bu tedavi yöntemlerini kalp ve damar cerrahlarının yalnız başına da yapabileceklerini fakat hastalar için en iyi sonuca ulaşmak için gerektiğinde radyoloji gibi diğer bölümlerle de birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: