Ruh Sağlığı Merkezi’ndeki Hastalara Konser Verildi

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalara, Ege Üniversitesi...

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastalara, Ege Üniversitesi Konservatuarı'ndan Kırmızı Reçete grubu tarafından bir konser verildi. Şahin Önal koordinatörlüğünde Mert Bulutsuz, Cüneyt Ekemen ve Yıldırım Benzer’den oluşan grup Türk, Balkan, Girit, Latin, caz ve pop türünden çeşitli parçalar seslendirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer, merkezin bu türü etkinliklere aralıksız devam ettiğini söyledi. Başhekim Ayer, “Müzisyenlerimizden bize bu konuda büyük destek geliyor. Bu dinletileri, hastalarımızın toplumdaki tedavilerine birer katkı olarak yapıyoruz; daha sakin, daha huzurlu ve daha başarılı olabilmeleri için. Günlük hayatlarını devam ettirebilmeleri, evde daha işlevsel olabilmeleri ve hastalık dolayısıyla kaybettiklerini yeniden kazanabilmeleri için çalışıyoruz. Bunlar hep birer basamak. Basamaklar arttıkça hedefe daha çabuk ulaşılıyor. Kullanılan ilaçlar da bu basamakların bir parçası.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: